logo DK-Schweizer
Nederlands
Frans
Facebook
Mail

De beste lederen interieurs tegen scherpe en transparante prijzen.

Het leveren van de beste kwaliteit lederen autobekleding tegen een betaalbare prijs. Dat is waar we voor staan. DK-Schweizer Belux maakt deel uit van de DK Leather Corporation groep. De oorsprong ligt in Maleisië waar grondlegger Danny Koek in 1997 van start ging met het toeleveren van de nationale auto-industrie. Sinds die tijd is DK-Schweizer wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt. DK-Schweizer Belux werd opgestart in 2005 en verzorgt op dit moment de lederen autobekleding voor een groot deel van de auto-importeurs en dealers in België en Luxemburg.

Specifieke Wensen

DK-Schweizer werkt uitsluitend voor autodealers en auto-importeurs. Onze productiefaciliteit in Kuala Lumpur in Maleisië zet ledersets in elkaar voor vrijwel alle automerken en -typen. Hier staan 600 stikmachines, die goed zijn voor 20.000 interieurs per maand. Als 100% dochterbedrijf hebben we directe en korte lijnen met de productie. Zodoende kunnen wij snel leveren en kunnen wij specifieke wensen over de verwerking van het leder eenvoudig waarmaken.

Prijstransparantie

Doordat wij zelf productiefaciliteiten hebben in Maleisië en Thailand hanteren wij een scherpe prijsvoering. Onze prijzen zijn duidelijk en transparant, waarbij veel mogelijk is en u achteraf niet met hogere kosten wordt verrast.

Full service

Onze installatielocatie bevindt zich in het centrum van automotive activiteiten in de haven van Zeebrugge en voorziet in een bewaakte parkeervoorziening. Het transport van de auto's wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde autotransporteur. Daarnaast beschikken we over een mobiel serviceteam. Wij werken snel en efficiënt. Een auto wordt binnen 10 tot 12 werkdagen voorzien van lederen bekleding, inclusief het transport van de auto.

Onbeperkt productaanbod

Door het grote aantal kleuren en ledersoorten hebben kopers ook alle vrijheid om zelf een kleurencombinatie met bijpassend stiksels te kiezen.
Logo DK-Schweizer DK Schweizer Belux